Wednesday, May 14, 2014

Residence Karolina – vysoce hodnocené apartmány pro Váš příjemný pobyt

Už jste někdy navštívili Rezidenci Karolína?


ANO?
Pak doufáme, že jste byli spokojeným klientem a níže uvedené informace pro Vás budou pouze připomínkou hezkých chvil..

NE?
Pokud se chystáte do Prahy, rádi vás uvítáme v Rezidenci Karolína, tom pravém prostoru pro Váš spokojený pobyt..


Při cestování ať už doma, nebo do zahraničí je internet prakticky nedílnou součástí rozhodovacího procesu. Celosvětově vyhledávanými pomocníky jsou Tripadvisor.com a Booking.com ani my je tudíž neopomíjíme. Dbáme na názory našich klientů a vnímáme je jako podněty pro zlepšování našich služeb. Jsme také hrdí když je naše úsilí odměněno pozitivní odezvou ze strany klientů i partnerů.


Na Tripadvisor.com je Rezidence Karolína stabilně hodnocena v top 15. v kategorii malé hotely. Pravidelně zde najdete speciální nabídky, které váš pobyt ještě zpříjemní. Několik let po sobě byla Rezidence zařazena do výběru Travelers´ Choice a my doufáme, že se nám tento vysoký standard služeb podaří udržet i nadále a budeme rádi i za vaše připomínky a náměty, které k tomu přispějí.
Rádi také můžeme informovat, že Rezidence Karolína byla nominována na World Travel Awards v kategorii Serviced Apartments Czech Republic.

Můžete nás podpořit svým hlasem na www.worldtravelawards.com

Děkujeme za Váš čas a podporu!


Rezidence Karolína nabízí jednopokojové a dvoupokojové apartmány v centru města!Luxusní prostorné byty jsou vybaveny k okamžitému nastěhování na dny i měsíce. Lokalita pár kroků od Národního Divadla a pěší chůzí k většině významných památek napovídá, že se nachází v samém centru města. Celá řada doplňkových služeb včetně nonstop recepce a úklidu přispěje k vaší úplné spokojenosti. Přesvědčte se sami :-)


Related Articles

0 komentářů:

Post a Comment