Friday, May 2, 2014

Představujeme Art Rezidenci Krocínova - apartmán 32

Prague City Apartments, s. r. o. představuje Art Rezidenci Krocínova 32. Tuto úplnou novinku již najdete i na našich webových stránkách. Těšíme se na Vaši návštěvu!


Kde najdete Art Rezidenci Krocínova?

Art rezidence U Divadla je nově zrekonstruovaná secesní budova v klidné uličce Krocínova, kterou najdete v samotném centru města jen několik kroků od Národního Divadla. Tato lokalita Vám jistě napoví, že se ocitnete v docházkové vzdálenosti od většiny významných památek a v centru kulturního dění. Velmi výhodnou polohu domu ještě podtrhuje dobrá dopravní dostupnost a také snadná dosažitelnost obchodů a služeb.

Co Art Rezidence Krocínova 32 nabízí?

Apartmán 32 představuje světlý prostor laděný do tónů levandule a tmavého dřeva se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami a moderním obývacím prostorem doplněným o rafinovaně umístěný kuchyňský kout. Obě ložnice jsou prostorné s dostatkem úložných prostor a pohodlnou širokou postelí. Koupelny jsou velmi dobře osvětleny a jsou vybaveny populárními walk-in sprchami. V obývacím pokoji naleznete vše potřebné pro příjemně strávené chvíle. Dominantou pokoje je kožená sedací souprava. Kuchyňský kout je připraven pro každodenní vaření. Apartmán je vybaven k okamžitému bydlení s výhodou pravidelného úklidu a recepce 24/7 ve vedlejší budově. Je velmi snadné se zde cítit jako doma!
Art Rezidence Krocínova
Ložnice 
Obývací pokoj
Kuchyňský kout
Koupelna

Inspirovali jsme Vás k návštěvě? Rezervovat můžete zde

Related Articles

0 komentářů:

Post a Comment