Wednesday, May 21, 2014

Co byste při červnové návštěvě Prahy neměli vynechat?

Venku už to zavání létem, ale největší vedra nás ještě čekají. Dalo by se říct, že je ideální doba, kdy si užít slunečnou Prahu, ale přitom se vyhnout výhni rozpáleného velkoměsta. Toužíte-li po intimním prostoru kde si po vyčerpávající procházce Prahy uvaříte kafe a hodíte nohy na stůl, naše non stop online podpora vám ráda poradí s výběrem toho pravého apartmánu pro vaši návštěvu. Že má Praha spoustu lákadel jistě zmiňovat nemusím. Červen se kvapem blíží a proto bychom Vám rádi představili akce, které byste si při červnové návštěvě Prahy neměli nechat ujít!

Hudební nadšenci by mohli ocenit multižánrový festival United Islands 2014. Více než 150 umělců se představí od 19. – 21. června na několika mítech v centru města. Pro více informací navštivte United Islands 2014
                        zdroj: www.prague.eu                      
Pivní nadšenci zase jistě ocení festival minipivovarů, který se uskuteční v krásném prostředí Pražského Hradu. 50 minipivovarů a jejich nabídka jistě obohatí vaši návštěvu Prahy o tradičně český zážitek a to v termínu 13. a 14. června.
www.facebook.com/FestivalMinipivovaruNaPrazskemHrade
Kulturní nadšence zveme na Pražskou muzejní noc, která proběhne 14. července. Své dveře otevřou muzea už po 11. každému příznivci a zdarma. Seznam míst, kterých se to týká a dalších doprovodných akcí najdete zde.
         www.facebook.com/prazskamuzejninoc       
Cestujete s dětmi? V Pražské Zoo můžete strávit pár hodin, nebo i celý den. Nechcete v létě cestovat rozpálenou tramvají, nebo metrem? Rodinný výlet můžete začít, nebo ukončit netradičně a to hodinovou plavbou na lodi s parádní vyhlídkou. Lodě vyráží přímo z centra pouhých pár kroků od rezidencí PCA.
zdroj: www.paroplavba.cz
Zdroj inspirace: www.kudyznudy.cz

Related Articles

0 komentářů:

Post a Comment