Monday, June 30, 2014

PCA Speciální Letní Nabídky

Prague City Apartments pro své návštěvníky chystá na léto několik akcí. Tyto Speciální nabídky jsou  aktualizovány na facebookové stránce PCA a dále na Tripadvisoru pro Rezidenci Karolina a Rezidenci Břehová. Pokud se v letních měsících chystáte do Prahy, jistě si nenechte ujít možnost cestovat za lepších podmínek.

Speciální nabídky na Facebooku

Pokud fandíte náhlým rozhodnutím mohla by vás zaujmout naše facebooková pravidelná nabídka promokódů. Tyto promokódy Vám každých 14 dní otevřou dveře k check-inu, při kterém zaplatíte 3 noci a zůstanete 4. Každou čtvrtou noc tudíž máte zdarma. 

AKCE PLATÍ PRO VŠECHNY REZIDENCE!!

Když při rezervaci pošlete na naše rezervační oddělení promokód - sleva vám bude uplatněna. Ovšem pozor tyto kódy opravdu platí pouze 14 dní a během této doby musí proběhnout i váš check-in ;-)

Speciální nabídky na Tripadvisoru

Tyto speciální nabídky také střídáme každých 14 dní. Rozdíl je ovšem v tom, že se týkají pouze dvou rezidencí: Rezidence Karolina a Rezidence Břehová

Tyto akce se pohybují od slev na ubytování, přes balíčky až po různé doplňkové služby zdarma. Když při rezervaci pošlete na naše rezervační oddělení promokód - sleva vám bude uplatněna. Například pro aktuální slevu na Rezidenci Karolina, při zabookování pobytu do 13. července na jakýkoliv termín v měsíci srpnu je opět každá čtvrtá noc zdarma.


Related Articles

0 komentářů:

Post a Comment